Farming Simulator - C64
Farming Simulator is een nieuw spel voor de Commodore C64. Dit is een conversie van Farming Simulator 19 voor de PC. Je kan het spel kopen als een digitale download.
Portal - C64
Portal is een nieuw puzzel-platform spel voor de Commodore C64. Het originele spel is ontwikkeld door Valve Corporation. Deze conversie is gemaakt door Jamie Fuller (code), Del Seymour (grafisch) en Roy Widding (muziek).
Maze of Death - C64
Maze of Death is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel doet mee in de Ludum Dare #43 Compo.

Ludum Dare #43 Compo
Mashed Turtles v2 - C64
Mashed Turtles v2 is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Angelsoft (code & muziek) Dorndorf (grafisch) en Groepaz (help). Het spel is een Frogger spel en heeft ondersteuning voor 8 joysticks.
Worm Wars v9.14 - Amiga
Worm Wars is een geavanceerd Tron / Snake stijl arcade spel dat tot 4 spelers (simultaan) gespeeld kan worden. Er zijn 36 verschillende wezens en 32 types Power-Up objecten. Het spel heeft ook een level editor voor het maken van je eigen levels. Nieuw in deze versie: Een nieuw bonus level: Jump the walls.
Cave Story - Amiga
Cave Story is een zijdelings scrollend platform spel voor de Amiga. Het spel is omgezet vanaf het originele PC game "Doukutsu Monogatari" en heeft ondersteuning voor de CD32 gamepad.
Spider Maze - C64
Spider Maze is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Richard. In het spel moet je alle diamanten verzamelen in de mijn en de uitgang vinden.
Cybergames - Amiga
Het spel Cybergames is nu beschikbaar als shareware. Dit Beat'em Up spel werd in 1995 door Cyberpunk Developments uitgebracht.
Uwol, Quest for money - Amiga
Uwol, Quest for money is een nieuw spel voor de Amiga. Het originele spel is ontwikkeld door de Mojon Twins. Het spel is omgezet naar de Amiga door IceVAN van Purples Studios, Fireboy (muziek) en Shiru (grafisch).
LumberJack Basic - C64
LumberJack Basic is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Steveboy en is geschreven in de programmeertaal Basic.
Wanderer - AROS
Wanderer is een nieuw spel voor AROS, en lijkt op Boulderdash, Repton en XOR. Het originele spel is ontwikkeld door Steven Shipway.
Blastopia - C64
Blastopia is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is een Shoot 'em Up spel en is ontwikkeld door Richard Bayliss. In het spel vlieg je met te ruimteschip door 8 verschillende levels, en moet je zo veel mogelijk vijanden neerschieten.
C64games.de
De web pagina c64games.de heeft een update gehad. Je kan er nu 6745 spelletjes vinden op deze web pagina. De nieuwe spelletjes zijn: Brush Up Your English I, Brush Up Your English I-III, Brush Up Your English II, Brush Up Your English III, Der Sprachlöwe - Französische Grammatik, Fragram - Französische Grammatik, French (Longman Software), French Drill, GCE O Level - English Language, GCE O Level - French, GCE O Level - German, High Diving Dan, Hodge Podge - The Playfull Alphabet, KnightLore (Knight Lore), Octopus (Schatz-Suche), Octopus (Sharedata), Operation Metalstorm, Paranoids, Phantom of the Blasteroids, Schatzsucher (Markt und Technik), The Octopus Maze en Wortschatz-Trainer Latein - Roma I.
Koules - Amiga
Koules is een arcade spel voor de Amiga. In het spel hebben de Koules al hun voorraden van hun eigen planeet opgebruikt. Hun leider Dark Applepolisher wil de aarde overnemen om aan meer voorraden te komen. Jij moet het gevecht aangaan tegen de Koules om de aarde te redden.
UUUU: Myth - Plus/4
Er zijn spellen voor de Commodore C16 en Plus/4 die nooit zijn uitgebracht. Deze spellen vallen in de categorie "Unearthed / Unseen / Unfinished / Unreleased" oftewel UUUU. Deze keer het spel Myth.
Barbarian Plus - Amiga
Barbarian Plus is een nieuw spel voor de Amiga. Deze nieuwe versie heeft verbeterde afbeeldingen en muziek, en er is nu een eindstrijd met de tovenaar Drax.
Zombie Calavera Prologue - Plus/4 & VIC20
Zombie Calavera Prologue is een nieuw spel voor de Commodore Plus/4. Het spel is ontwikkeld door Majikeyric (code), Mibri en Uctumi (muziek) en na_th_an (grafisch).

De VIC-20 versie van Zombie Calavera Prologue.
RetroGamerNation - RodMan
RetroGamerNation heeft een video gemaakt over het spel RodMan. Dit spel is beschikbaar voor de Amstrad CPC, Atari 8-bit, Commodore 16, Commodore VIC 20, Commodore 64, MSX, Oric en de ZX Spectrum.
Zombie Calavera Prologue - C64
Zombie Calavera Prologue is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Majikeyric (code), Mibri en Uctumi (muziek) en na_th_an (grafisch).
Drugwar64 - C64
Drugwar64 is een spel dat geconverteerd is voor de Commodore C64 door Jay Moore. Dit spel is een tekst adventure wat plaats vind in een grote stad. Je moet items verkopen, je leningen afbetalen en de politie ontwijken.
The Games-Coffer
Op de "Games Coffer" web pagina kan je spelletjes, demo's, animaties, dia-shows, diskette magazines, historie, FAQ, emulators, beschrijvingen en advertentie scans vinden. Deze maand toegevoegd: Alone, Letmdelk 2, Little Cubi, Menace, Melee Intro, The Portentous Tale, Tank Team, Ullisprick (IT), USS Gateway, Winter Wonderland, Xenon 3, Crayfish Party, Groove Connexion, Jormuan Lava, Suuntaviivat, By The Fireside, Data City Remix, Funky Trousers, Kick Back, Suburbia, Bass, Wild Mcarthur, I Want U, Come Back To Me en Green Journey.
Pong 4k - CD32
Pong 4k is een spel voor vier spelers voor de Amiga CD32. Het spel heeft een intro en cd-audio tracks. Het spel is ontwikkeld door Cobe (code), Koyot1222 (grafisch) en Goatmare (muziek).
Super Mario War - AROS
Super Mario War is een Super Mario multi-player spel voor AROS. Het spel is ontwikkeld door Michael Schaffer en Florian Hufsky. De eigenschappen zijn: 4 spelers, vele verschillende spel modes, een leveleditor en het spel is open source.
Demons Castle 2 - C64
Demons Castle 2 is een nieuw tekst spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Steveboy. Dit spel is de Engelse versie van Démonok Kastélya 2.
RetroGamerNation - Space Moguls
RetroGamerNation heeft een video gemaakt over het spel Space Moguls voor de Commodore C64. Dit spel wordt binnenkort door Protovision uitgebracht.
Tower of Rubble 64 - C64
Tower of Rubble 64 is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld Tomxx (code & grafisch) en Gaetano Chiummo (muziek). Het spel behaalde de eerste plaats in de Mixed Game Competition tijdens RetroKomp 2018.
The Third Planet From Altair - C64
The Third Planet From Altair is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is een tekst spel en is ontwikkeld door Six (code) en Grass (grafisch).
Hall of Light
Een update voor de Hall of Light web pagina: Cloud Kingdoms, Scorpio, Zool 2, Caesar, Virocop / Virus Alert, Monkey Business, Gravity Force, Antony Crowther, Ben Daglish, Agent Czesio, Catch 'Em, Goal! / 90 Minutes, Kid Chaos / Cosmic Kitten, Worlds At War: Conflict In The Cosmos, Ruff 'n' Tumble, Jimmy White's 'Whirlwind' Snooker, James Pond 2: Codename RoboCod, Beastlord, Mighty Nerd vs The Supervillains, Traders, Sub Trade: Return To Irata en Turrican.
Mad Race - C64
Mad Race is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Laddh (code & grafisch), Baron Ashler (muziek), Almighty God (grafisch), Bieno64 en Rulas International (help).
Knight Lore - C64
Knight Lore is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Emu (code), Saul Cross (muziek) en STE'86 (grafisch).
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Nieuw: Starflight (Electronic Arts), Guardian (Acid Software), Spacewrecked (Gremlin), Laterna Magica (Surprise! Productions), Vengeance of Excalibur (Virgin) en Spirit of Excalibur (Virgin). Geactualiseerd: Space Ace (Ready Soft), Space Ace (Ready Soft), Desert Dream (Kefrens), King's Bounty (New World Computing), Vengeance of Excalibur (Virgin), Spirit of Excalibur (Virgin), Omnicron Conspiracy (Image Works), Hammerfist (Vivid Image), Gem'X (Demonware/Kaiko) en Akira (ICE).
UUUU - XeO3 - Plus/4
Er zijn spellen voor de Commodore C16 en Plus/4 die nooit zijn uitgebracht. Deze spellen vallen in de categorie "Unearthed / Unseen / Unfinished / Unreleased" oftewel UUUU. Deze keer het spel XeO3 van Mike Dailly in samenwerking met Luca.
Barriers - C64
Barriers is een spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Andrea Rosa (code), Richard (muziek) en Flavioweb (linking). In het spel moet je met je ruimteschip door bewegende barrières manoeuvreren.
Street Defender V1.5 - VR64
Street Defender is een nieuw VR spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Jim_64 (code & grafisch) en Nico Clone (muziek). Het spel kan gespeeld worden met de VR64.
Scuttlebutt - C64
Scuttlebutt is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Karl Hörnell en is een conversie van een Sinclair Spectrum spel. In het spel moet je vechten tegen reten en poep.
The Games-Coffer
Op de "Games Coffer" web pagina kan je spelletjes, demo's, animaties, dia-shows, diskette magazines, historie, FAQ, emulators, beschrijvingen en advertentie scans vinden. Deze maand toegevoegd: Asgards Cheat Disk 1, Cheat Disk 12, Cheat Mode Rev C, Mega Cheat V3.0 en Phoenix Solution Disk 1.
Innuh's pyramid - VIC20
Innuh's pyramid is een nieuw spel voor de Commodore VIC20. Het spel is ontwikkeld door A. Torrelli, M. Severi en D. Bucci. In dit tekst adventure moet je de verborgen schatten vinden in de piramide van Innuh.

Innuh's pyramid - Plus/4
Kikstart - VIC20
Victragic heeft een nieuw spel ontwikkeld voor de Commodore VIC20. In het spel rij je met je motorfiets over allerlei obstakels. Je kan extra punten verdienen door de ballonnen lek te prikken.
Shadow Switcher - C64
ZeHa heeft een nieuw spel ontwikkeld voor de Commodore C64. Het spel Shadow Switcher is een platform spel met 40 levels. Je moet alle ringen verzamelen en de uitgang vinden. Er is ook een level editor voor het spel beschikbaar.
Cavern Explorer - VIC20
DarwinNE heeft een nieuw spel ontwikkeld voor de Commodore VIC20. In het spel vlieg je met een ruimteschip door de grotten op planeet Zorf. Je moet de ringen verzamelen en het dodelijke slijm vermijden.
GridIron - Plus/4
GridIron is een nieuw spel voor de Commodore 16 & Plus/4. Het spel is gemaakt door Stinaris, en het is een actie spel met 10 niveaus. In het spel moet je tokens verzamelen en de vijandige ruimteschepen vermijden.
Tenno - C64
Tenno is een nieuw spel ontwikkeld door Matthias Auer en Florian Auer. Het spel is een strategie game en is een verbeterde versie van het spel Kaiser. Het spel heeft ook een multi-speler modus voor 6 mensen.
XXV - C64
XXV is een nieuw spel voor de Commodore C64, ontwikkeld door Viza (code & grafisch) en NecroPolo (muziek). Het spel behaalde de vierde plaats in de Mixed Game Competition tijdens Function 2018.
Paranoids - C64
Paranoids is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is gemaakt door Laddh & Rulas International (code), Baron Ashler & Magnar Harestad (muziek), Almighty God & Rulas International (grafisch) en Bieno64 (test).
Alien Invasion - VIC20
DarwinNE heeft een nieuw spel uitgebracht voor de Commodore VIC20. Het spel Alien Invasion is een Arcade spel, en kan gespeeld worden op een niet uitgebreide VIC20, PAL of NTSC.
Tomcat +4 World Special Edition 2010
Het spel Tomcat is een verbeterde versie voor de Commodore Plus/4. De verbeteringen zijn: 2 extra levels, een titel afbeelding en muziek van Luca/FIRE.
Sets - AROS
Sets is een nieuw spel voor AROS, ontwikkeld door David Ashley. Het spel is een puzzel spel waarin je sets van kaarten moet vinden.
WHDLoad
WHDLoad maakt het mogelijk om Amiga diskette spelletjes vanaf je harde schijf te spelen. Geactualiseerd: Maniac Mansion (Lucasfilm Games), Dance Diverse Vol.1 (Majic 12), Captain Fizz (Psygnosis), Atomix (Thalion), Fright Night (Microdeal), Street Rod 2 (California Dreams), Street Rod (California Dreams) en Alien Breed (Team 17).
Zilspleef - C64
Zilspleef is een nieuw spel voor de Commodore C64. Het spel is ontwikkeld door Mo Dernart / PlayOrbit en de muziek is van Richard Bayliss. In het spel moet je je bubbel veilig door het labyrint loodsen.
Minskies Furballs - Amiga
BigBox Gaming is een Kickstarter campagne gestart voor het maken van nieuwe spellen voor de Amiga met een CDROM (CDTV & CD32). Het eerste spel wordt het puzzel spel Minskies Furballs.